Dünyanın En Önemli Karbon Piyasaları Etkinliği Carbon Forward Türkiye’ye Geliyor

 

Dünya’nın öncü ve en büyük çevresel piyasalar konferansı Carbon Forward, bu yıl Türkiye’de ilk defa bir etkinlik düzenleyecek. İzmir’de 9-10 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirecek etkinlikte iklim ve sürdürülebilirlik alanında birçok konu ele alınacak. Life Climate firmasının yerel partner olarak katkıda bulunduğu bu önemli etkinlik, iklim kriziyle mücadele için çalışan tüm paydaşları bir araya getirecek.

Carbon Forward 2024 yılı içerisinde Londra, Singapur, İzmir ve Toronto olmak üzere dört farklı şehirde konferanslarını gerçekleştirecek. Türkiye’de gerçekleştirilecek etkinlik özel olarak ETS’yi anlamak isteyen endüstri firmaları, ETS şemaları ve CORSIA altındaki uyum yükümlülüklerini takip etmek isteyen havayolları, Avrupa Birliği ETS altındaki uyum yükümlülüklerini anlamaya çalışan denizcilik şirketleri, bu alanda hizmet veren sağlayıcılar ve politika yapıcıları hedeflemektedir.

Aynı zamanda Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması (CBAM), Türkiye’nin emisyon stratejileri, Paris Anlaşması’nın karbon piyasalarını düzenleyen hükümlerini içeren Madde 6, gönüllü karbon piyasası (Voluntary Carbon Market – VCM) trendleri ile ilgili görüşmeleri de içerecek.

Etkinlik, katılımcılara yeni politikalar, piyasa trendleri ve düzenlemeler hakkında güncel bilgiler sunmanın yanı sıra, sektördeki uzmanlar ve liderlerle doğrudan etkileşim fırsatı da sağlayacak. Bu etkileşimler, katılımcıların iklim değişikliğiyle mücadelede yenilikçi çözümler ve işbirlikleri geliştirmelerine olanak tanıyacak.

Carbon Forward Türkiye, bölgedeki karbon emisyonlarını azaltma çabalarına yönelik stratejileri şekillendirmek ve uygulamak isteyen tüm ilgili taraflar için değerli bir kaynak ve iletişim ağı oluşturacak.

 

Etkinliğe katılmak, sponsor olmak veya konuşmacılar arasına dahil olmak istiyorsanız info@life-climate.com adresine e-posta gönderebilir, veya 0312 481 21 42 numaralı telefondan ilgili kişilere ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

Bu bir ilandır.